.date-header {text-align:center;} " rel="icon" href="/PATH_TO_ANIMATED_FAVICON/favicon.ico" type="image/x-icon">

6. dubna 2013

Kouzelná knihovnička Duben 2013


Tenhle nápaditý projekt můžete najít u Abyss kde už nějakou tu chvíli funguje.
Já jsem se zapojila už na starém blogu, kde jsem měla tuším dva články tohoto projektu s tím, že v prvním byla knihovnička ve fázi "rozkvětu" a v druhém už přibývali poklady na které nedám dopustit. 
Teď bych chtěla začít s tímto projektem i tady. Knihovnička se mi hodně rozrůstá a když si vzpomenu že před půl rokem byla takřka prázdná a teď praská ve švech.. no páni.! Nemám slov prostě. :))




Tak. Tohle je celá moje knihovnička :)) Spousta lidí se mě už ptala, zda mám nějakou úchylku na rovnání knih jako třeba podle barvy, autora.. No nemám, jediné co musím mít u sebe jsou série a pak rozlišuji paperbacky a hardbacky. Což můžete vidět :))


Začneme horní poličkou, ať víte jaké knihy vlastně vlastním. Z téhle poličky mám přečteno skoro vše, až na třetí díl Oksa Pollockové a Neviňátka. Jak vidíte, tak tu mám hlavně poklady z CooBoo. Nedám dopustit na sérii Drahokamy, kde si musím koupit poslední díl, Delirium což byla první kniha u které mi tekli slzy, Náhoda nebo osud což je vynikající kniha příběhů ze života, Annu krví oděnou, kterou má pujčenou kamarádka a rozhodně Chvíli před koncem a Nadpozemskou!.


Druhá polička je také skoro plná. Zde mám na levo průvodce filmem a nějaké komiksy. Dále sérii Tajemná země Rondo, Erebos - cože je vynikající kniha! Sérii Persyho Jacksona, kde mi chybí poslední dva díly a jeho volné pokračování Bohové Olympu. Asi nejznámější distopii Hunger Games a knihu Věk magie o kterou budete moc v nejbližší době soutěžit! :)) Na pravo pak mám taštičku s obálkami a krabici, kde mám všechny záložky, dopisy a podepsané kartičky :)


Poslední polička je plná paperbacků. Je tu například moje oblíbené Mezi nebem a zemí, Vampírská akademie, kterou si musím dokoupit, Deklarace smrti, Říše temnot, Nikdy neříkej nikdy, Hladová přání, Horory na dobrou noc a další :))


Tak, tohle je moje celá knihovnička! :) V nejbližší době chci dokoupit všechny série a musím počkat, až mi bratr udělá další knihovničku. Jsem hodně zvědavá jak se bude knihovna dál měnit, protože jak se znám se svou závislostí na přerovnávání to nebude dlouho trvat a bude zase úplně jiná :DD




5 komentářů:

  1. kopu nádherných kúskov ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Přijde mi strašně nefér, že já mám druhý díl Hunger games menší! :D Ale jinak pěkná knihovnička :)

    OdpovědětVymazat